Goal Mapping for bedrift og organisasjon

Når livet et et spill for begge hjernehalvdeler, hvorfor utnytter vi i planleggingen bare en av en av delene? Bør ikke din bedrift styres med innsats fra hele hjernen?

Goal Mapping er et meget effektivt verktøy til målsetting og målstyring som utnytter både dine logiske og kreative evner. Teknikkene i Goal Mapping er designet for å  programmere hjernen til å søke 100 % etter det du ønsker deg, for å få oppfylt målene dine.

Samtidig vil deltagere bygge opp arbeidsglede, motivasjon og samhørighet med mer forståelse for hverandre. Goal Mapping er også et effektivt verktøy ved “brainstorming”, ved planlegging av nye prosjekter og ved å styre endringer i ønsket retning.

Teknikken er enkel og visuell med kombinasjon av gammel visdom, anerkjent psykologi og moderne teknologi. Den utnytter ganske enkelt hele hjernen som den er bygget for.

  Der tradisjonell målsetting fokuserer på bare ord og logikk (venstre hjernehalvdel), aktiverer Goal Mapping begge hjernehalvdelene og tar i bruk mangedobbelt av det vi ellers bruker av hjernens kapasitet.   Goal Mapping kan brukes istedenfor eller kombinert med tradisjonell målsetting for alle bedrifter, uavhengig av størrelse. Ved å utnytte større deler av begge hjernehalvdelene, med detaljerte handlingsplan, vil du øke muligheten til å oppnå bedriftens og teamets mål.   Goal Mapping er også veldig effektivt med kombinasjon med annen aktivitet som lederkurs, salgsopplæring eller teamoppbygging. Prosessen får frem visjoner og mål i fremtiden, ved siden av et konkret handlingsplan.   Goal Mapping har fokus på muligheter, den skaper visjoner og fører deg mot ditt mål.

Gratis test av Goal Mapping

Her kan du teste en enkel versjon av Goal Mapping. 

Du får både veiledningen og malene for å lage målsettingen. 

Enkelt å følge trinn for trinn. Drøm stort og kos deg!

 snart vil du motta det første nyhetsbrevet fra Solia.
(Du kan når som helst avbestille nyhetsbrevet hvis du ikke lenger vil motta det.)

TEST GOAL MAPPING GRATIS

Veiledning og malene følger med.

 

Enkelt å følge trinn for trinn. Drøm stort og kos deg!