Arbeidsglede 2017-08-21T23:25:14+00:00

ARBEIDSGLEDE

Hvorfor er arbeidsglede viktig?

Fornøyde medarbeidere produserer mer, er mindre syke og er med på å løfte bedriftens omdømme.

Vi har en enkel workshop som gir energi til teamet ditt!

Den viktigste belønningen på jobb, er gleden over å mestre oppgaver – følelsen av suksess! Utvikling er et av de viktigste kriterier til arbeidsglede og den mest lønnsomme investeringen!
Arbeidsglede må ikke blandes med medarbeidertilfredshet selv om de er knyttet til hverandre. KOntakt oss og vi gir deg veiledning og hjelp om du trenger det

Arbeidsglede og mestring

Alle ledere ønsker seg glade, entusiastiske og motiverte medarbeidere og alle ansatte ønsker seg en inspirerende, tydelig leder som kommuniserer godt. Dette kommer ikke av seg selv og mange trenger hjelp på veien. Vi leder deg gjerne i prosessen.

Ofte forsvinner entusiasmen over den jobben vi synes var inspirerende, energien forsvinner og vi opplever arbeidsglede mer og mer sjelden. Grunnen er ofte uklar for ledelsen og krever ikke nødvendigvis store tiltak for å gjenopprette eller skape helt nytt arbeidsmiljø med glede, entusiasme og begeistring. Dette fører fort til forbedrede resultater i hele bedriften.

Vi tror på menneskets styrke, mestring og riktige holdninger. Vi har mange eksempler på hva som gjør folk glade og lykkelige og hjelper gjerne deg og ditt team. Fornøyde medarbeider produserer mere, er mindre syke og er med på å løfte bedriftens omdømme. De er den viktigste kapasiteten du har.

Skap arbeidsglede gjennom feedback

Medarbeidere blir engasjerte, entusiastiske og motiverte om de blir anerkjent for den jobben de gjør, «blir sett», har en god, tydelig kommunikasjon og coaching med ledere, inkludert gode tilbakemeldinger, når de får inspirerende mål og får muligheten å utvikle seg, når de mestrer jobben med gode resultater. Alle vil ha følelsen at deres jobb har en betydning for bedriften.

Muligheter for utvikling gir økt følelse for mestring og anerkjennelse. Det er lønnsomt og hyggelig!

Når menneskelige drivkrefter som verdier, holdninger og overbevisninger er i harmoni, kan sagaen om selgeren som solgte sand til Sahara, bli en sannhet!

arbeidsglede

Les mer om arbeidsglede, velg kategori her:

Bedriftskultur
Team Work
Team Coaching
Goal Mapping for Team

Meld deg på våre Nyhetsbrev :-)

Når du melder deg på er du med i trekningen av gratis motivasjonsforedrag til din bedrift! 

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)