TIDSSTYRING OG MÅLSETTING 2017-08-21T23:25:21+00:00

Project Description

TIDSSTYRING OG MÅLSETTING

Dette er kurset for deg som vil frigjøre tid og sette mer effektive målsettinger

Tidsstyring

Tidsstyring er helt avgjørende for din suksess som leder. Om du lar det som er viktig for andre avgjøre din daglig agenda, kan du aldri yte ditt beste og vil ikke får tid nok til det som er viktig for deg. Kurset lærer deg å ta kontroll over tiden med enkle, effektive verktøy. Du lærer også å stoppe når oppgaven er gjort. Du vil lage en konkret, detaljert tidsstyring over din egen nåværende situasjon både på jobb og privat..

Etter kurset med tidsstyring og målsetting, vil du få mye mer tid til å gjøre den jobben som er primæroppgaven din som leder. Noen sparer bare noen timer i uken, en annen sparer 10 timer. Hvordan din hverdag er fra før, avgjør hvor store tidsbesparelser du får. Hvilken betydning har dette for din bedriftens resultater?

Dette vet vi fører til økt produktivitet og mer fornøyde medarbeidere. 

En stresset leder har lett å glemme at den viktigste oppgaven lederen har, er å lede sine medarbeidere til beste mulige resultater og få sine medarbeidere følge ham frivillig. Om ansatte i bedriften føler at de har en leder som vet hvor vi skal, hvorfor vi skal dit og hvordan kommet vi dit, gir dette trygghet og arbeidsglede som gir resultater som vises i bunnlinjen.

For å få dette til, trengenr lederen struktur, gode rutiner og klar målsetting. Tidsstyring er et av de avgjørende verktøyene for å få dette til.

Verktøyene er enkle å lære og du får klare, tydelige rutiner og du frigir verdifull tid som du kan bruke til det du velger er verdifullt.

  • Frigjør 2-10 timer i uken
tidsstyring
  • “Setting goals is the first step in turning the invisible into the visible.”- Anthony Robbins

Målsetting

Visste du at om du lager et skriftlig, detaljert målsetting, øker du muligheten for å nå dine mål med 80%. Bare dette gjør at det er lønnsomt å lære effektiv målsetting til det meste i hverdagen. Kun 3 % av dine ansatte setter seg mål.

Målsetting er personlig og hemmeligheten er å få ansatte til ta eierskap til målene du setter. Vi lærer deg enkle teknikker som dine medarbeidere kan bruke og dermed engasjere seg i gjennomføringen til mål du setter. Du skal vite hvor du skal, når du har tenkt å komme deg dit og hva du må gjøre for å komme dit.

Det viktigste er likevel hvorfor du skal gjennomføre dette og hva kan stoppe deg. Vi lager en handlingsplan.

Når vi er ferdige på kurset, har du laget din egen målsetting for din nåværende situasjon både på jobb og privat med detaljert handlingsplan med klar tidsstyring om hva skal gjøres når, med hvem, hvor mye og andre relevante elementer.

Bestilling eller spørsmål

For bestilling eller spørsmål, bare send en mail! 

FORNØYDGARANTI:Om du ikke er fornøyd, får du pengene tilbake! 

goal mapping

Bedrift

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon

Emne

Melding

Skriv denne koden i feltet under: captcha