LEDERSEMINAR PÅ GRAN CANARIA 2017-08-21T23:25:21+00:00

Project Description

LEDERSEMINAR PÅ GRAN CANARIA 3-5 DAGER

 

Forestill deg inspirasjon, motivasjon og faglig påfyll under Gran Canaria`s deilige sol med havet som nabo. Rett etter seminaret kan du spasere ned til stranden, kjenne den varme, myke sanden mellom tærne, delta på aktiviteter vi arrangerer, kjøre til nærliggende golfbaner eller bare nyte.

3-5 dager lederutvikling på Gran Canaria

5 dagers lederutvikling med høy kvalitet og passe tett program med tid til avslapping, rekreasjon og nettverksbygging / teambuilding. Omgivelsene er optimale for å bygge nye nettverk og forbedre samhold i teamet.

Info

Vi oppholder oss på sydvestlige delen av øya på et bra resort, hvor klimaet er stabilt og solrikt. Vi utnytter den kaldeste tiden i Norge for målsetting/regulering av årets nye budsjetter. Vi finner frem metoder for bedre tidsstyring og lærer om mental styrke, positiv tenking og teknikker til å utnytte alt dette. Det er ikke bare toppidrettsutøvere som tjener på positiv tankesett. Det vises under bunnlinjen hos alle bedrifter som praktiserer det. Norsk spesialist i businesscoaching er tilgjengelig for personlige bookinger i hele perioden. 

lederseminar

Programeksempel på 5 dager

Eksempel DAG 2:

Dagen starter med mental trening for å lære å styre tanker, følelser og handlinger for å få ønskede resultater.

Bestilling eller spørsmål

Vi henter deg på flyplassen og kjører deg til hotellet. Du får tid til å samle deg før vi møtes til felles middag første kvelden. Om dere kommer samlet i små grupper, henter vi dere med limousin!

Vi har faglig program hver morgen fra 08-12, frokost på ditt hotell og felles lunsj inkludert. De som ønsker, deltar på en båttur et av dagene. Et av kveldene går turen til Casino Costa Meloneras der dere kan prøve ut lykken. Dere blir hentet med limousin, men finner veien hjem selv.  Vi avslutter reisen med felles middag på fantastiske Garbo med musikk og underholdning den siste kvelden. Du vil bo på i høy standard og får det meste ordnet av oss på stedet. Vi kjører deg tilbake til flyplassen i god tid før flyavgang. Flybillett må du ordne selv og gi oss informasjonen. Vi blir max 10 personer.

Pris: Fra 3990:- / døgn ( 10 personer fra samme bedrift) inkludert hotell, nevnte måltidene og hele programmet med transport fra og til flyplassen. Prisen inkluderer også alle arrangementene.

Er dette interessant for deg, ta kontakt for en uforpliktende dialog og en foreløpig reservasjon.

Hasta la vista!

FORNØYDGARANTI: Om du ikke er fornøyd, får du pengene tilbake! 

Bedrift

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon

Emne

Melding

Skriv denne koden i feltet under: captcha