KOMMUNIKASJON OG PRESENTASJONSTEKNIKK 2017-08-21T23:25:22+00:00

Project Description

Kommunikasjon og presentasjonsteknikk med videoopptak

Dette er et bedriftsinternt kurs for små grupper (max 15 pers) med videoopptak og praktiske øvelser. Kurset kan bygges opp etter bedriftens behov men dette er en velfungerende eksempel.

Kurset er delt i kommunikasjon med mental trening, kommunikasjon, kroppsspråk halve dagen og presentasjonsteknikk med teori og praksis resten av dagen.

Kombinert med riktig kommunikasjon og presentasjonteknikker, vil du vinne flere forhandlinger og anbud, får mye bedre kommunikasjon med dine medarbeidere og vil føle deg mye sikrere på din oppførsel. Dette skaper resultater!

Du kan gjerne bruke kurset på en konkret fremstilling om du ønsker det. Du får evalueringer og tilbakemeldinger hele tiden underveis og får ettersendt en DVD om din presentasjon i ferdig form.

PRESENTASJONSTEKNIKK - DEL 2

PRESENTASJONSTEKNIKK - DEL 2

– Power Point presentasjonen: vi går frem hvordan du lager en enkel, klar og tydelig power Point presentasjon. Målet er å lære å lage en presentasjon hvor beskjeden kommer frem tydelig uten å kjede publikum. Vi går gjennom viktigste som må være med og det som absolutt bør unngås.
– Teori og praktiske øvelser, teknikker, tilbakemeldinger, evalueringer og videoopptak. Meget effektivt.

– Presentasjonsteknikk om et valgfritt emne. Teori om presentasjonsteknikker, øvelser og evalueringer.
– Vi tar videoopptak som vi evaluerer og du får tilbakemeldinger og forslag om forbedringer. Du kan gjerne bruke en kommende tale eller produktpresentasjon som eksempel.

– Egen presentasjon på DVD

Disse dagene er veldig nyttige for å lære om kommunikasjon og presentasjonsteknikker. For ledere er dette spesielt viktig da tydelig kommunikasjon er en nødvendighet for tydelig og resultatorientert ledelse.Kommunikasjon blir ofte mistolket og feilsitert. Dette er et kurs alle bedrifter burde gjennomføre jevne mellomrom.

Bestilling eller spørsmål

For bestilling eller spørsmål, bare send en mail! 

FORNØYDGARANTI: Om du ikke er fornøyd, får du pengene tilbake! 

goal mapping

Bedrift

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon

Emne

Melding

Skriv denne koden i feltet under: captcha