GOAL MAPPING- BEDRIFT 2017-08-21T23:25:22+00:00

Project Description

GOAL MAPPING- BEDRIFT

Mental trening – Selvledelse – Motivasjon – Målsetting

 

Finn din drivkraft, nå dine mål, lev ditt beste liv

Alle bedrifter, organisasjoner og grupper bør være målorienterte for suksess. Goalmapping er utvilsomt det kraftigste verktøyet på markedet for forbedring av av ferdigheter og prestasjoner.

HAR DU MÅL SOM VIRKER UOPPNÅELIGE – PRØV GOAL MAPPING!

Kursbeskrivelse

Hemmeligheten for å nå våre mål ligger i å få vårt underbevissthet til styre vårt bevisste sinn mot målet.  Ved å bruke enkle teknikker for å endre tankemønstre og aktivere begge hjenehalvdeler, mangedobler vi muligheten for å nå våre mål.

Bedriftene kan gjerne kombinere Goal Mapping med både lederkurs, salgsutvikling, teambygging og andre målsettingsystemer.

Goal Mapping får frem vinnerens tankegang og riktige holdninger. Vi blir klar over våre mentale begrensinger og hvordan kan vi endre disse til hensiktsmessige og nyttige verktøy . Vi finner ut hva som egentlig som driver oss og fjerner unødvendige hindringer.

 Vi bruker kraftige mentale verktøy og har fokus på muligheter og positiv tankegang. Vi tar dette videre og lager en personlig, detaljert handlingsplan for dine mål og drømmer og gjerne egen for plan for hele teamet.

Goal Mapping og er utviklet av Brian Mayne. Det er utvilsomt det kraftigste verktøyet på markedet for målsetting og selvledelse og er blitt brukt i over 20 år over hele verden av ledende bedrifter og privatpersoner.

Uansett hva din bedrift og du selv ønsker å oppnå, la Goal Mapping hjelpe deg på den raskeste og sikreste måten.

Goal Mapping har fokus på muligheter og positive holdninger. Den viser den raskeste veien til målet ved å skape effektive måter å operere. Dette resulterer i suksess både for den enkelte, team og samfunnet som helhet.

Se videoen om Goal-Mapping

  • kraftige mentale verktøy

Bestilling eller spørsmål

For bestilling eller spørsmål, bare send en mail! 

FORNØYDGARANTI: Om du ikke er fornøyd, får du pengene tilbake! 

goal mapping

Bedrift

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon

Emne

Melding

Skriv denne koden i feltet under: captcha