ARBEIDSGLEDE – MÅLSETTING OG MOTIVASJON 2017-08-21T23:25:21+00:00

Project Description

ARBEIDSGLEDE : MÅLSETTING OG MOTIVASJON

Dette er den store dagen for å finne ut hva som virkelig motiverer deg på jobb og privat. Hva er din drivkraft i hverdagen? Hva er det du egentlig ønsker å oppnå og hvorfor er det verdt slitet?

Kursbeskrivelse

Goalmapping er tilgjengelig i mange varianter. Den mest populære for bedrifter er vår Suksess Workshop.

I dagens skiftende næringsliv hvor fortsatt endring er det eneste sikre, er behovet for å lykkes større enn noensinne. Goalmapping og vår Suksess Workshop kan hjelpe deg å oppnå denne suksessen. Organisasjoner som skal lykkes, må være dynamiske, fleksible og kreative. Et selskap kan bare oppnå disse kvaliteter hvis de også er kvaliteter for enkeltpersoner innen organisasjonen.  

Dette er et heldagskurs som fokuserer på å styre endring mot ønsket retning, gjennom prosessen ved bruk av Goalmapping teknikker.

Personlig Lederskap er en av de egenskapene som er mest verdsatt- og likevel den minst bevisst utviklet. Kvaliteter av en dyktig leder er også kvaliteter for å lykkes. De er kvaliteter som bygger vellykkede team, vellykkede avdelinger, vellykkede avdelinger og vellykkede kulturer. Dermed er sann Lederskap mindre hva du gjør og mer “hvem du er” i hva du gjør.

I det siste har bedrifter innsett at positive egenskaper som ærlighet, integritet, entusiasme, engasjement og selv-motivasjon, er viktige elementer i å bygge og vedlike en organisasjon på. Disse egenskapene finnes – i varierende grad- i alle individer og kan derfor bli styrket og utviklet.

Du kan delta på Goal Mapping i en heldagskurs eller fordelt over to kvelder. Tidsbruken er totalt ca 7-8 timer og vi går gjennom følgende:

– Fordelene ved positiv tankegang og positive holdninger

– Utvikle din tilstedeværelse

– Kartlegg dine drømmer og muligheter

– Suksess-regelen

– Balanse

– Drivkraft, mål, motivasjon. Finn din glød!

– Praktisere og beholde positiv tankegang

-7 Prinsipper i Goal Mapping

-7 Grunnleggende lover i Goal Mapping

-7 Kraftfulle spørsmål

-7 trinn av Goal Mapping

  • Goal Mapping ritualene

Se videoen om Goal-Mapping

Dette er bare et av områdene Goal mapping kan hjelpe din bedrift. Goalmapping kan brukes på utallige måter for å oppnå forskjellige mål. Disse inkluderer i tillegg til målsetting og motivasjon, feks kartlegging, brainstorming og planlegging av nye prosjekter.

arbeidsglede
  • Sett bedre og realistiske mål for suksess
  • Få din bedrift til å lykkes

Bestilling eller spørsmål

For bestilling eller spørsmål, bare send en mail! 
FORNØYDGARANTI: Om du ikke er fornøyd, får du pengene tilbake! 

goal mapping

Bedrift

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon

Emne

Melding

Skriv denne koden i feltet under: captcha