Om Oss 2017-08-21T23:25:12+00:00

OM OSS – VÅRE VISJONER OG MÅL

Se også våre Anbefalinger / Referanser

Vi i Today har spesialisert oss på salg- og lederutvikling med stor vekt på å kombinere menneskelige faktorer med strategiske ferdigheter. Vårt kontor er i Drammen men vi jobber over hele Norge. Vi har over 20 års erfaring innen salg og ledelsesutvikling både i Norge og Internasjonalt. Gjennom våre skreddersydde foredrag, kurs og programmer får våre kunder resultater umiddelbart.

Vi kan stolt si: Vi legger hjertet vårt i jobben for å gjøre en forskjell.
Derfor tilbyr vi også en førnøydgaranti på våre kurs.
Er du ikke fornøyd etter kurset, får du pengene tilbake.

GRATIS MINIKURS FOR LEDERE I MENTAL TRENING BAK LINKEN HER

Gratis Goal Mapping for ledere og selgere

Gratis kurs i mental trening ved Goal Mapping

Hva kan du forvente og hvordan går vi frem?

Vi i Today har spesialisert oss på salg- og lederutvikling med stor vekt på å kombinere menneskelige faktorer med strategiske ferdigheter. Vårt kontor er i Drammen men vi jobber over hele Norge. Vi har over 20 års erfaring innen salg og ledelsesutvikling både i Norge og Internasjonalt. Gjennom våre skreddersydde foredrag, kurs og programmer får våre kunder resultater umiddelbart.

HVILKEN GRATIS TRENING VIL DU HA FOR Å BLI KJENT MED OSS

Her finner du alternativene:

  • Kommunikasjon: Vi legger gjerne frem det ønskede resultatet først. Deretter går vi til verks for å finne utfordringene som står i veien for suksess.
  • Sammen skreddersyr vi et program som er spesialtilpasset bedriften og det behovet vi har kommet frem til.
  • Vi setter i gang det avtalte programmet og får frem mestringsglede og vinnerkultur i bedriften. Programmene kan vare bare fra noen timer opptil et år.
  • Implementering og oppfølging avtales med bedriften og ved behov. De beste resultatene kommer selvfølgelig med våre oppfølgingsprogrammer.
  • Vi leverer kun toppstandar på kurs, workshops og foredrag. Alle våre samarbeidende kolleger er spesialister i sine felt.

Se og les noen av våre kunders tilbakemeldinger

KaffeBaren As anbefaler
Morten Berger anbefaler
Anita Meian fra Villeroy & Boch
Dette var et meget lærerikt kurs med mange gode poenger og ga meg mange AHA-opplevelser. Kan og vil anbefale til alle jeg kjenner.
Kurset var svært relevant i forhold til jobben og jeg er meget fornøyd. Mest utbytte av kommunikasjon, tidsstyring og coachende ledeskap.
Lars Reidar Brekke, Seastate 7
Godt forberedt, engasjerende, inspirerende og motiverende. Fikk oss til å tenke oss om i forhold til våre rutiner og gjøre nødvendige endringer. Setter nå klare mål og kan tidsstyring. Kommunikasjon var også veldig nyttig.
Gjennomgående A-BRA KURS og svært relevant på jobb.
Trond Guin
Takk for to fine dagar! Me har lært mykje og vil gjerne lær mer om temaene. Inspirerende. Er veldig fornøyd og er svært relevant på jobben. Hadde spesielt utbytte av mental trening, coachende ledelse og Fish-filosofi.
Linn Wingsternes, Kaffebaren AS
Raili Siiri har vært hovedforedragsholderen vår i to forskjellige eventer: nov. 2014 og okt. 2015. Vi er meget fornøyde og ønsker å bruke henne også i fremtiden. Hun er skikkelig engasjert og får oss studentene til å bli mega motivert og godt forberedt til eksamenstiden med gode praktiske teknikker for mental trening og eksamensnerver. Det blir aldri et kjedelig øyeblikk med Raili`s foredrag. Vi anbefaler på det varmeste.
Andreas Hovd, Liquids.no
Lederkurset midt i blinken for en hektisk hverdag. Mange lærerike tankevekkere som jeg tok umiddelbart i bruk. Absolutt et kurs i lederutvikling som jeg vil anbefale til alle som vi et steg videre
Camilla Lundseng, Hint/ Nord Universitet
Veldig bra, troverdig, engasjerende, kunnskapsrikt og inkluderende. Hatt veldig god utbytte av kurset og dette var veldig relevant for jobben. Anbefaler til alle bedrifter og personer som trenger effektivisering, bli mer målrettet eller ønsker å utvikle seg selv som person eller leder.
Daniel Håpnes, Sparebank 1, SMN
Vi var hele bedriften på kurs i holdninger, kundeservice, kommunikasjon, salgsteknikker og målsetting. Resultatet er at vi har nå helt klar målsetting, er tydelig mer effektive og mer strukturerte i hverdagen. Kurset var veldig relevant for oss meget lærerikt og underholdende. Vi er veldig fornøyde og har allerede anbefalt Today videre til våre samarbeidsbedrifter.
Jarle Johansen, Jamo-Tec
Den 26.11.2015 var jeg med på ett kurs i Kommunikasjon, kroppsspråk og påvirkningskraft holdt av Raili Siiri.
Hadde i utgangspunktet ikke noen forventninger hverken i den ene eller den andre retningen, men fikk en aha opplevelse av de sjeldne.
Dette ble den bekreftelsen på det vi alle vet og kan men som de færreste av oss bruker i de daglige gjøremålene våre.
Det vil si: det underbevisstheten vår kan og vet men som vi ikke bruker bevist. Dette fordi underbevisstheten vår må styres, og «kommanderes» til å gjøre de riktige valgene for oss.
Dette er ett av elementene i dette kurset. Ett annet element er bevisstgjøring av kroppsspråket vårt.
Dersom noen ønsker personlig utvikling, og en bedre hverdag så er dette kurset å få med seg!

John Arve Ødegård, NORTECH A/S

Vår visjon

Vår visjon er å hjelpe bedrifter til toppresultater ved å få frem drivkraft, engasjement og arbeidsglede hos alle i bedriften og kombinere dette med kunnskap og kompetanse. Vi finner frem bedriftens ubrukte ressurser og potensial og tar disse i bruk for å få øke resultatene.

Vi tror at ansatte er den viktigste verdien og ressursen i bedriften og vi tror påvirkning av enkeltindivider. Kunnskap avler kunnskap.

Vårt mål er å øke kundens arbeidsglede og  lønnsomhet.

Tenk nytt –  gjør bedre.  Med hode- hjertet – hender. Det er vår filosofi.

Visjon

Våre verdier

Engasjement:  Gjennom engasjement i din bedriftens hverdag, skaper vi arbeidsglede som bringer oss til de beste resultatene. Vi vil finne frem drivkraften og utnytte dens styrke i alle prosesser.

Personlig: Vi ønsker å lage et program som er tilpasset akkurat ditt behov og samtidig utvikle ditt og dine medarbeidernes potensial og mentale kapasitet. Dette kaller vi menneskeorienterte resultater.

Utvikling: Vi ønsker å gjøre en forskjell. Derfor er alle våre utviklingsprogrammene skreddersydd for dine behov.

Trygghet:  Gjennom å lage gode løsninger som er spesialtilpasset dine behov, vil lønnsomheten bli høyest hos begge parter og samarbeidet bli langvarig. Små endringer i hverdagen som skaper store resultater. Endre dine vaner og du endrer ditt liv.

Raili Siiri – Coach

Jeg brenner for organisajonens ve og vel og starter gjerne prosessene med holdninger og mental trening for hele bedriften. Jeg er energisk og engasjert og legger sitt hjerte i jobben for å gjøre en forskjell.

Min spesialitet er utviklingen av selgere og ledere i tillegg til mentale prosesser til både privatpersoner og bedrifter/organinsajsoner. Bruker gode teknikker for å finne frem behovet og setter i gang med effektive prosesser, kurs og workshops som viser resultater umiddelbart.

Viktige verktøy er mental trening i forskjellige former. Fokus er på kommunikasjon og motivasjon- og målsettingteknikkene. Når disse blir implementert i hverdagens handlinger, ofte ved bruk av Goal Mapping blir effektiviteten ved teamarbeid, resultatene for selgere og arbeidsglede generelt merkbart bedre.

Med min bakgrunn i International salg- og ledelse, er salgskurs med salgteknikker og – strategier det viktigste området innen bedriftens utvikling. Å fjerne selgerens og lederens begrensende overbevisninger er ofte en god start . Ledelse og salgsledelse er et naturlig startpunkt for utvikling. Arbeidsglede og teamwork er et av grunnpilarene i min modell av suksessbedrift.

Raili har over 20 års erfaring fra internasjonal salg og ledelse over store deler av Europa, og er utdannet Nlp- Master og Executive Coach, og sertifisert Goal Mapping instruktør.

Se LinkedIn bruker her

Noen av våre kursdeltakere:

Meld deg på våre Nyhetsbrev :-)

Når du melder deg på er du med i trekningen av gratis motivasjonsforedrag til din bedrift! 

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)