Background Image

Kurs for moderne ledere og selgere i kommunikasjon, kroppsspråk og påvirkningskraft.

Ledere som kommuniserer tydelig og tilstedeværende, oppnår bedre tillit, troverdighet og autoritet. De når også bedriftens målsetting lettere. 95% av utfordringene ved samarbeid er avhengig av vår evne til å kommunisere.

Background Image

Ønsker du å ha en selvsikker og tydelig kommunikasjon som motiverer de involverte?

Visste du at ditt kroppsspråk viser dine følelser og holdninger og at de er vanskelig å skjule? Visste du også at ditt eget kroppsspråk påvirker din egen mental tilstand?
Er du klar over at ditt kroppsspråk kan avgjøre om du vinner i forhandlinger eller får den jobben du søker?
Ønsker du å føle deg sikrere, tryggere og gladere? Vi lærer deg teknikkene.
Kroppsspråk er ditt viktigste språk ditt og derfor bør du lære det skikkelig.

App Screenshot
Background Image

Ønsker du å unngå unødvendige konflikter og dårlig arbeidsmiljø?

Er hverdagen din en evig kamp eller samarbeider du bra?

De fleste konfliktene bygger på dårlig kommunikasjon og misforståelser. Når vårt verbale og nonverbale språk ikke er i samsvar, sender vi utydelige signaler som fører til konflikter. Derfor er kommunikasjon et av de sentrale ferdighetene i en lederens og selgerens hverdag.

App Screenshot
Background Image

Har du innflytelse og påvirkningskraft?

Får du gjennomført dine ideer eller drukner de i støyen av tilsynelatende lignende tanker? 
Holder du dine kundemøtene og presentasjonene uten nervøsitet og på måten at budskapet kommer frem?
Får du frem det du ønsker å formidle? Lær deg å si det "så det selger".

App Screenshot

Ring nå! +47 915 36 520

Meld deg på dette spennende kurset her

Hvorfor skal du delta på dette kurset?

Blog Thumb

Ditt viktigste språk

Kroppsspråket ditt forteller det meste av dine holdninger og følelser. Dine ord har kun 7% betydning. Da er det lett å forstå at det er ytterst viktig at du lærer å utnytte dette språket på en riktig måte. Det er viktig at du lærer hva ditt kroppspråk forteller andre og hvordan det påvirker andre mennesker rundt deg.

Blog Thumb

Ditt indre og ytre kommunikasjon

 Du skal ikke sammenligne ditt indre med andres ytre.
Visste du at hvordan du snakker med deg selv, påvirker hvordan andre oppfatter deg.Vi alle har en indre kommunikasjon som har en hensikt. Det er viktig å styre og fjerne det uhensiktsmessige, negative selvsnakket og konstruere mer av den positive og oppbyggende kommunikasjonen.

Blog Thumb

Presentasjonsteknikker

Bli profesjonell når du holder presentasjoner og taler. Vi lærer hvordan du kan håndtere nervøsitet og øver på stemmebruk og kroppspråk. Vi tar opp presentasjon på video. Vi evaluerer og lærer.

Blog Thumb

Forskjellige personligheter

Du har sannsynligvis kontakt med flere forskjellige personlighetstyper i løpet av dagen. Mirakler skjer når du lærer hvordan forskjellige personlighetstyper gir og mottar informasjon. Når du lærer hvordan disse personlighetene kommuniserer, vil du lettere unngå konflikter

Blog Thumb

Den dype og gode samtalen

Dette er samtalen som alle ledere burde ha med sine medarbeidere. Når en leder viser interesse utover det som vi forventer på jobb, skaper vi lojalitet og god arbeidsmiljø. Medarbeideren vil føle seg sett, hørt og verdsatt og dette er viktigere enn lønnsforhøyelse. Du får en klar mal for denne samtalen.

Blog Thumb

Den vanskelige samtalen

Har du opplevd at en konkurrent når frem med sitt budskap selv om du har bedre produkt og har bedre argumenter. Lær å kommunisere på en overbevisende måte som gir gjennomslagskraft og du vinner forhandlingene.

Background Image

Etter kurset vil du kommunisere bedre både med deg selv og andre, bli mer effektiv og målbevisst og få mer gjennomslagskraft for dine meninger. Dine presentasjoner vil få økt innflytelse og påvirkningskraft

Du vil bli klar og tydelig i din kommunikasjon. Ditt kroppsspråk og dine ord vil være i samsvar. Du vil forstå hvordan og hvorfor situasjoner oppstår og hvordan du selv kan påvirke utviklingen. Du kan ikke alltid velge hvem du møter men du kan alltid velge hvordan du møter dem. Du vil lære å unngå unødvendige konflikter og likevel få gjennom dine synspunkter.

Du vil stille mye sterkere i forhandlinger og vil oppnå dine mål lettere. Du vil takle motstand bedre uten å bli overkjørt. Du vil lære å forstå og håndtere konstruktivt  situasjoner som vil oppstå med dine medarbeidere og kunder.

Du vil også presentere produkter eller holde foredrag og styremøter med selvsikker trygghet uten nervøsitet og ubehag. Da blir du også forstått riktig da din kommunikasjon er kongruent. 

Background Image

Vi kan stolt si: Vi legger vårt hjerte i jobben for å gjøre en forskjell.

Derfor tilbyr vi også en fornøydgaranti.

Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake.

Kursholder Raili Siiri

App Screenshot

Praktisk informasjon

Tid: 26. november kl 09 -16
Sted: Papirbredden 1, 7 etasje, Drammen

Inkludert: Illustrert arbeidsbook, lunsj, pausekaffe/te og snacks i tillegg til dvd om din egen presentasjon.
Dette er en spennende dag med garantert flere AHA-opplevelser underveis.
Pris: 4990-  Flere fra samme bedrift –20%
Spesialtilbud for bedriftsinterne kurs 23 – 30. november. Ta kontakt for pristilbud.


Ring nå! +47 915 36 520

eller
Meld deg på dette spennende kurset her