• Lag bevisst målsetting. Din underbevissthet tar dine gamle vaner som mål hvis du ikke nye, bevisste og hensiktsmessige mål..

Visste du også at FRYKT er oftest det ubevisste målet til underbevisstheten?

De fleste har ubevisste målene på det de frykter og helst vil unngå med alle midler og ikke på det de ønsker å oppnå.

Da blir målet til underbevisstheten den sterkeste tanken som er da frykten for å mislykkes, frykten for å bli bli avvist eller frykten for å ikke å være god nok.

Du har sikkert hørt at målsetting er viktig. Men vet du hvorfor det er så viktig?

Jo, ganske enkelt fordi du lager mål om du vet det eller ikke, om du ønsker det eller ikke.

Dette er det få som skjønner da det skjer med ubevisste tanker i din underbevissthet. Dette høres jo litt skummelt ut, ikke sant? Lage mål uten å vite det selv? Hvordan foregår det?

GRATIS MINIKURS OM MÅLSETTING HER

Du blir styrt 90-95%  av din underbevisstheten  og underbevisstheten styres av de mest dominerende tankene som da blir de primære målene for undebevisstheten. Det kan være en velsignelse eller en byrde, avhengig av hvordan du tenker. Har du et positivt tankemønster som setter fokus på muligheter, vil du kunne oppnå dine drømmer helt tilfeldig. Å satse på denne typen måloppnåelse, er likevel en skikkelig risikosport da 85% av våre tanker for en utrent hjerne, er negative.  Tenk deg 85% negative. Dette er helt vitenskapelig bevisst og ingen forsker eller vitenskapsmann-eller kvinner sier imot dette i dag. Mange  blir forbløffet da de fleste tror at vi tenker mest positive tanker. Jeg selv trodde ikke på dette tallet før jeg sjekket det grundig, så den skepsissen forstår jeg

En person som har lært seg mental trening, vet at målsetting er et av de viktigste og sannsynligvis den aller viktigste av mentale teknikker. Vi har selvfølgelig mange andre viktige mentale teknikker også men under dette gratis minikurset konsentrere vi oss om målsetting, drømmer og strategiens betydning. Vi skal ha fokus på det magiske formularet.

Resultatet av å stole på at man tilfeldigvis skulle oppnå sine mål, er nok heller det at du blir sittende å se på at alle gode ting skjer til alle andre, bare ikke deg. Og du skylder da gjerne på flaks at disse menneskene har riktige venner, riktig utdannelse til og med riktige foreldre som har støttet de opp gjennom livet. De var på riktig sted på riktig tid.

Alt dette kan nok stemme men uten at de var forberedt- altså satt sine mål og gjerne visualisert drømmen eller målet sitt, og kanskje til og med laget en slags handlingsplan, hadde de ikke sett muligheten når den dukket opp.

Her får du et gratis minikurs for Smart-målsetting

Flaks favoriserer et forberedt sinn. Dette betyr at om du har satt et mål, så leter du også etter muligheter både bevisst og ubevisst for å oppfylle det målet eller drømmen. De er dermed forberedt nå den riktige muligheten dukker opp men en annen som ikke er forberedt, ser ikke de samme mulighetene.

Uansett hva du ønsker å oppnå begynner det med at du tror på at det er mulig og kombinerer det med målsetting. Det funker!

Test dette GRATIS minikurset først. Om det er interessant, kan du fortsette til mer avanserte trinn.

 

 

2017-08-21T23:25:17+00:00 01/02/2017 14:46|Blogg|0 Comments