• Vinnermentalitet: Det viktigste er å holde positiv fokus selv om det er utfordrende.

VINNERMENTALITET: Det er ikke alltid like lett å holde positivt fokus.

Valgte å prioritere fri på fredag og halve lørdagen og heller bruke min lørdagskveld med et nytt foredrag om VINNERMENTALITET for en restaurantkjede . Visste jo også at hele søndagsformiddagen var reservert for mitt eldste barnebarn , noe jeg gledet meg veldig til. Dette føltes som bra timing. Hadde jeg visst hva som skulle komme, ville jeg ikke vært like optimistisk

Jobbet i mange timer og ble veldig fornøyd med resultet med mange gode små historier innpakket med faglig innhold og fokus på disse unge ledere som jeg skulle møte på tirsdag.

Hadde jo selvfølgelig tidligere «kastet sammen» tanker om hva som måtte være med. Likevel ble skapergleden stor når resultatet ble helt rikig og akkurat så formel og så «ledig» som jeg ønsket.  Og masse læring innbakt idet hele.

Fikk med alle de viktige teknikkene som vinnerene er nødt til å ha og ga ledere gode eksempel å ta med seg og mange gode verktøy fra foredraget og websiden min. Var så såre fornøyd og klokken var blitt 01. 30 natt til søndag når jeg lukket pc`n. Lørdagskvelden var over og getboksen tok seg av lørdagsfilmen denne gangen også.

Etter at kosen med barnebarnet var over og jeg skulle printe ut foredraget skjedde det noe «katastrofalt». Min kjære pc ga bare beskjed: Beklager teknisk feil og slo seg av. Dette var jo greit så langt. MEN når jeg slo på maskinen, hadde den slettet alt arbeidet etter kl 15.30 på lørdag.

Hele foredraget bortsett fra «løse tanker» var borte!!! Og klokken var 16 på en søndag!

Jeg var sulten, trøtt og nå overbemannet av alle negative følelsene som jeg kunne ha. Stressnivået som hadde vært helt fraværende, steg til 100 på et blunk.

Fikk full fokus på alle problemene dette betød for meg de neste dagene. Sendte en forskrekket tanke til oppdragsgiveren som stoler blindt på at jeg leverer. Han har jo blitt anbefalt meg så han føler seg trygg… stakkars mannen tenkte jeg.

Nå kjenner jeg heldigvis til hvordan hjernen vår fungerer og jeg stoppet spiralen der.

Tok en liten spasertur, byttet planlagt laging av roastbiff med masse godt tilbehør med en posesuppe fra Toro og en liten hvil på sofaen med diskusnsprogram på reprise på tv en liten halvtime. Da hadde jeg fått en helt ny start og alle negative tankene var borte.

Nå var klokken blitt ca 20.00 på søndagskvelden og jeg hadde ikke startet på foredraget enda og var ikke stresset i det hele tatt. Jeg hadde fått tilbake troen på meg selv, at all den informasjon jeg skulle bruke i foredraget, hadde jeg i hodet mitt allerede.

Satt meg ved pc med godt mot, fullt av ideer og foredraget, inkludert Power Point-presentasjon var ferdig på 2 timer!

Hva hadde skjedd om jeg hadde begynt å kave i stresset tilstand og prøvd å få til noe? Det hadde blitt til noe, men ikke den kvaliteten jeg ønsker å levere.

Så den positive effekten av Pc-kræsjet er at mitt foredarag ble enda bedre enn det var fra før. Kom med nye vinklinger og er veldig fornøud.

Så om du har behov for et foredrag om VINNERMENTALITET,  vet du hvor du skal henvende deg. Foredraget venter på nye oppdrag med selvfølgelig en personlig vri for din bedrift.

Med vennlig hilsen

Raili Siiri

Salg-og ledertrener, coach og Goal Mapping instruktør

Om du vil lære mer om mental tekniker for ledere, meld deg på  Goal Mapping Basic VIDEOKURS her. Du får mental trening i 5 deler i Goal Mapping teknikken. Goal Mapping er den mest anerkjente målstyringsverktøyet vi kjenner til på markedet. Microsoft, Siemens, Coca Cola og 4 millioner personer bruker allerde Goal Mapping.

 

2018-01-03T10:12:36+00:00 26/09/2016 11:19|Blogg|0 Comments