• Tannlegeskrekk-tankestyring www.today.no

Tannlegeskrekken – Er du også redd for tannlegen?

Assistenten roper deg inn til tannlegen og den «skrekkstolen» som du er så redd for venter på deg og det smilet til tannlegen som du mente som vennlig og imøtekommende, blir forvridd til en stygg grimase.

Du vet hva som venter deg. Rotfylling. Den største skrekken av de alle. Svetten pipler på panna, hendene er klamme og svetten renner i armhulene. Og hjertet hamrer!

Det er nå det skjer og du er usikker på om du kommer til å være funksjonsfrisk etterpå. Alle mulige skrekkscenarier farter forbi på ditt indre «syn». Du kjenner smerten selv om du ikke har åpnet munnen enda og er helt overbevist at det kommer til å oppstå komplikasjoner som fører til alle mulige katastrofer…

Jeg hadde mange av disse tankene og overbevisningene for ca 10 år siden. Tannlegebesøk var verste sort gjøremål. Få ting i livet var verre. I min generasjon er jeg nok ikke den eneste og får stadig henvendelser av kunder angående tannlegeskrekk. Disse skyldes ofte redselen for smerte og mangelen av kontroll på situasjonen.

I dag var tiden kommet til mitt livs andre rotfylling. Den forrige var over 10 år siden. Samme gjekselen på andre siden.
Samme tannlege hadde jeg også. Tannlegen senket stolen og fortalte hva som kommer til å skje. Han kjenner min historikk og spurte forsiktig om alt var ok. Jeg nikket, pustet dypt og brukte all min fokus på de teknikkene som hjelper meg i alle vanskelige situasjonene.

De samme teknikkene som har hjulpet meg å slanke meg 30 kg, øke salgsresultatene mens jeg samtidig har skapt ny karriere, sluttet å røyke, kommet meg opp fra en kraftig depresjon og utbrenthet og begynt med en helt ny livsstil og mye annet – de samme teknikkene hjalp meg nå i tannlegestolen og rotfyllingen gikk som en lek.

Etterpå så tannlegen meg tankefullt og  roste utviklingen av min tannlegeskrekk da han husket godt hvordan det var før. Tidligere var nødt til å ta en stiv drink eller to før jeg kom, ha med meg en veninne eller en venn, tannlegen måtte reservere dobbeltime da jeg utsatt begynnelsen og avbrøt så mange ganger. Jeg hadde fokus på alt som kunne gå galt, så for meg alle verste mulige utgangene og ga skikkelig næring til all frykten i meg til de bildene ble så virkelige at jeg selv trodde på det.

Det trenger ikke være sånn. Om du ønsker å lære å styre dine tanker, følelser og handlinger, kan du delta på gratis nettkurs om tankestyring via linken her. Du lærer kraften i positiv tenking, hvorfor unødvendige bekymringer er skadelig og hvordan kan du identifisere ditt fokus.

Meld deg på GRATIS NETTKURS OM TEMAET.

Teknikken på nettkurset hjelper deg for eksempel når du

• du går til tannlegen,
• begynner å slanke deg eller ønsker å bli røykfri
• må øke salgsresultatene eller få teamet ditt til å prestere bedre
• må komme deg opp fra en vanskelig livssituasjon eller overkomme depresjon
• ønsker mer hverdagslykke
• vil unngå unødvendige bekymringer
• du ønsker å finne ut hvor du har ditt fokus er og endre den det som er hensiktsmessig for ditt liv
Disse teknikkene som du lærer under nettkurset kan du bruke også til mye annet. Bli med å sjekk om du liker dette ?
Beste hilsen

Raili

Ps. Visste du at 80% av selgerens resultater skjer i tankene til selgeren først og ikke i salgsteknikker og produktet? Tenk hvor lønnsomt tanketrening kan være for ditt team?

2017-08-28T17:21:18+00:00 28/08/2017 12:58|Blogg|0 Comments