• Underbevissthet og ditt bevisste sinn

Forestill deg at du rir på en elefant. Det ser jo både lett og trygt ut. Ja, og det er lett så lenge alt går som planlagt, når ingenting uforutsett skjer.

Sånn er det med vår underbevisstheten også. Så lenge du gjør noe som du alltid har gjort og ikke ønsker endringer, er alt i skjønneste orden.

Men i det øyeblikket du ønsker å endre dine tankemønstre blir din underbevissthet som elefanten på denne lille videoen som er en metafor for din underbevissthet.

Ønsker du å lære å styre dine tanker og hvordan du påvirker din underbevissthet, bli med på gratis nettkurs på søndag. Da tar vi opp masse kult stoff om hvorfor du gjør ting som du gjør og hvorfor du føler som du gjør. Her ligger nøkkelen til lykke og fremgang. Og her finner du kanskje ut hvorfor ting alltid går galt!

Bli med på webinaret her og lær masse gøy!

Og se den lille videoen om elefanten og rytteren som ligger øverst i brevet. Det er en fin metafor hvordan din egen underbevissthet jobber

Gleder meg å se deg på nettkurset på søndag!

Du kan melde deg på nettkurset (webinaret) her også.

Beste hilsen

Raili :)

Ps. Visste du at underbevissteheten styrer deg 95% av tiden? Og at når du lærer teknikker for å påvirke underbevisstheten, vil du også kunne endre de “umulige” vanene som du hittil ikke har klart :)

Påmeldingen til nettkurset har du her.

2017-11-29T15:28:23+00:00 26/10/2017 14:47|Blogg|0 Comments