• Salgskurs www.today.no Goal Mapping

Veldig mange selgere og ledere tror at det er salgsteknikker eller enkelte teknikker innen ledertrening som er avgjørende når resultatene ikke blir som de ønsker.

Naturligvis er det viktig at du kan nok av både teknikker og ditt produkt men det er ikke det som stopper deg for de beste resultatene. Misforstå meg ikke, jeg kjører både salgstrening og forskjellige treninger for ledere og det er effektfullt. Likevel har jeg ALLTID fått svaret i tilbakemeldingene etter kurset at den mentale delen ble den avgjørende og ga store AHA- opplevelser. All forskning støtter dette også.

Salg er 80% mentalt- et psykologisk spill som spilles mellom dine ører. Klart det er viktig at du vet hva er kundens største utfordring og hvordan du kan løse det. Klart du skal kunne stille riktige spørsmål. Og lytter til de. Og spørre enda flere spørsmål. Og at du lærer å håndtere alle motargumentene som kan komme. At du er forberedt. Og at du kan teknikkene for å avslutte salget. Disse er enkle å lære og de kan du lære mer av med å melde deg på her. Siste frist for påmelding for siste salgskurs før ferien er fredag 09. juni.

Men det viktigste er at du tror på deg selv, at du vet at du kan! At du kan selvledelse nok for å mestre dine tankemønstre og fjerner de overbevisningene som stopper deg. Disse har du sannsynligvis fått for veldig lenge siden. Her ligger hemmeligheten hvorfor noen selgere selger og andre ikke, selv om de har gjennomgått den samme salgstreningen.

Og tro meg, det hjelper ikke mer av det som ikke fungerer.

Hvorfor kan en leder bytte jobb til en annen bransje og lykkes der også?

Dette er også hemmeligheten hvorfor en leder kan bytte jobb og lede en bedrift med stor suksess i en helt annen bransje. Tenk bare på Anita Krohn Traaseth. Hun bytter bransje og er i “toppligaen”. Var på et foredrag hvor hun delte tanker om sin suksess og grunn nummer 1 for hennes suksess var i følge henne selv, skikkelig fokus på mental trening så hun kan styre sine tanker, følelser og handlinger. Så kom selvfølgelig all den faglige dyktigheten hennes som veldig få tviler på, men alt i det faglige og fremtidsrettede tankemåten hennes var knyttet til mentale ferdigheter og forberedelser. Tenk deg det. Funker det for henne, funker det kanskje for deg også?

Det blir sjelden varige resultater om denne viktigste delen som avgjør 80% av selgerens og lederens hverdag, mangler. Du kan bli entusiastisk etter salgstrening i en kort stund, du kan ha lært teknikker innen ledelse men snart vil de samme vanene som du hadde tidligere, ta over og salgskusret mister sin effekt. Dette er de fleste ledernes ømme punkt og ofte grunnen til stor ergelse. Og det veldig lite som trengs for å få det mye bedre.

Hvorfor er det sånn? Jo, fordi dine overbevisninger styrer din underbevissthet og før eller senere vil du” slippe taket” på de teknikkene som du lærte “bevisst” men som ikke støttes av din underbevissthet. Du vil alltid gå tilbake til dine gamle mønstre. Dette er grunnen hvorfor mange sier at salgstrening eller ledertrening ikke fungerer.

Og det verste er at dette tilbakeslaget er veldig ødeleggende for din selvtillit, selvfølelse og troen på at du vil mestre mange andre ting oså. Den får ringvirkninger på ditt liv på mange områder.

Endelig er det snart klart med et spesialtilpasset onlinekurs for deg som er selger eller leder. Dette blir et kurs som skiller seg av alle andre kurs med at dette er allerede brukt i tusenvis av bedrifter allerede og av millioner av mennesker. Dette gir dokumenterte resultater.

Om du ikke har deltatt på minikuret i Goal Mapping for selgere og ledere, kan du gjøre det her.  Videokurset er laget med tanke på selgerens og lederens hverdag og eksemplene er fra det virkelige livet. Du vil du få oppgaver tilpasset din hverdag. Dette kurset har inneholder ikke salgsteknikker selv om eksemplene er tatt fra selgerens og lederens hverdag. Kurset med salgsteknikker vil du få i eget kurs senere. Og du som vil ha businesscoaching kan få det innkludert.

Mer informasjon om kurset kommer snart. Meningen er at du skal kunne utnytte tiden i sommer til å gjøre deg skikkelig klar for høstens nye utfordringer og de beste resultatene noensinne.

Du kan allerede nå bestille en prøvetime for gratis businesscoaching her

eller skriv deg på listen her og jeg tar kontakt

Ønsker du å beskjed når vi starter med webinarer om dette kurset? Skrive deg inn her og du vil få beskjed.

 

Med ivrige kurshilsen

Raili Siiri

Salg- og ledertrener, coach og Goal Mapping instruktør.

Ps. Setter pris på om du sender spørsmål som angår emnet post@today.no. Det kan hjelpe meg å tilpasse kurset til akkurat dine behov. Du rekker fremdeles til å påvirke innholdet for ekstra bonusleksjoner.

 

2017-06-07T13:55:34+00:00 07/06/2017 13:07|Blogg|0 Comments