Dette nye året har startet med «full gass» for meg. 2017 var et fantastisk år hvor jeg har oppnådd både store personlige mål og samtidig løftet bedriften min til et helt nytt nivå.

Likevel visste jeg at ting kunne bli ENDA bedre i 2018 blush Valgte å «hoppe i det» og gjorde endringer i mine samarbeidsavtaler og dermed frigjorde mer tid til andre ting. Uten å vite helt definert enda hva jeg skulle bruke all denne tiden til. Denne fristunden varte ikke lenge da forespørselen om et kurs i «Kundemaskin», en salgstrakt, kom opp fra mine grunder-kunder. Og når dette kom opp, visste jeg at var dette jeg hadde ventet på!

Uten lange planleggingstider satt jeg opp et kurs for 13-20 januar her på Gran Canaria og sendte invitasjonen på slutten av november, den 26. faktisk. Med jul og nytt år i mellom hadde ikke kundene mye tid på å bestemme seg blush Likevel ble kurset fullt og vi kjører kurs om en uke! Og både grundere og jeg gleder oss stort for et skikkelig effektivt og intensivt kurs i sol og varme! For damene (og den ene mannen) skal få tid i ro og fred jobbe med den viktigste investeringen for bedriften sin og også få tid til å kose seg litt i solen. Vi kombinerer nemlig oppgaveløsninger og øvelser med soling ved bassengkanten og «slår to fluer i ett» blush. En storbytur til Las Palmas kan vi gjøre en kveld om vi velger det :)

Er du interessert i å vite om neste kurs med KUNDEMASKINEN klikk her

 

Dette fører meg over til hvor takknemlig jeg er for at livet er akkurat som det er. Hvor heldig jeg er som har muligheten til å gjøre endringer når jeg ser at livet er ikke som jeg vil ha det. At jeg har evnen og muligheten å gjøre de endringene som trengs for at livet blir akkurat som jeg ønsker meg.

Det eneste jeg trengte å gjøre for å få denne endringen, var å innse at noe i livet var ikke som jeg ønsket og finne ut hvordan jeg egentlig ønsket å ha det! Dette var det viktige første steget før jeg kunne finne ut hvordan kunne jeg komme dit!

Kom frem til at jeg trengte å endre den formen for samarbeid som ikke ga meg så mye glede lenger og la til mer av det som gir meg maaaassse glede- nemlig hjelpe folk til å ha det bedre med seg selv både i privatlivet og på jobb. Elsker å se at andre folk lykkes med min hjelp. Blir glad, varm og lykkelig inne i meg av det.

For tiden er forberedelsene til kurset med Kundemaskin for grundere fullstendig i mitt fokus og tar all min tid men om to uker er jeg fokusert på mentaltrening og nettkurs igjen. Og nytt kurs starter der også.

 

Akkurat som jeg gjorde, kan du også gjøre endringer i livet ditt. Du må naturligvis evaluere din nåværende situasjon først og finne ut hvor du er i livet og hva du egentlig ønsker å få til i tiden fremover – gjerne sette i perspektiv for hele 2018. Dette er den avgjørende fasen!

Så begynner jobben for å finne ut hvordan du kan få det til.

De fleste har prøvd nyttårsforsetter og funnet ut at de ikke virker.

Men vet du HVORFOR de ikke virker? Jo, fordi de er bare flyktige, impulsive drømmer som ikke er laget som kommandoer for vår underbevissthet. Og hvis din underbevissthet ikke er med for å støtte deg i den prosessen, kan du gi opp med en gang. Det er nemlig underbevisstheten din som styrer deg 90-95% av tiden. Det vil si at du har full kontroll hele tiden når du bevisst tenker på det du ønsker å oppnå men med en gang du begynner å tenke på noe annet – på for eksempel andre deler av jobben, familien eller andre hverdagslige hendelser, tar din underbevissthet over for hele showet inne i hjernen din!

Da slår alle dine gamle vaner, rutiner og tankemønstre inn. Da setter din underbevissthet i gang med de prosessene som er godt innarbeidet fra før og dine nye, lite innarbeidede mål blir nedprioritert i din hjerne. De har ikke en sjanse engang å bli en ny virkelighet. De målene er ikke lagret som første prioriterte valg med klare instruksjoner men bare ønsker og håp om bedring. Og det er ikke nok for å gjøre en endring og du får rett når du sier at nyttårsforsettene ikke fungerer!

For å få de endringene du ønsker og NÅR du ønsker de, er du er nødt til å lære de teknikkene som får din underbevissthet til å jobbe med deg i den retningen som fører deg dit du ønsker å komme.

Om du ønsker å lære deg målsetting og hvordan du kan lage målsetting som fungerer og som blir en  skikkelig plan over ting du må gjøre og ikke bare ønsketenking, kan du starte med å laste ned dette gratis formularet her.

Der vil du finne steg for steg hjelp. Gjør du de skikkelig, vil du få endringer i livet. Du velger selv hvor mye hjelp du får og trenger.

Last ned formularet her.

Lykke til dine drømmer som kan bli en virkelighet!

 

Beste hilsen

Raili :)

Ps. Her er linken til målsetting igjen

Og her er linken om du vil vite mer om neste kurs med Kundemaskin

<script async id=”_simplero_landing_page_js_84556″ src=”https://todayonline2.simplero.com/page/84556.js”></script>

2018-01-06T10:13:10+00:00 06/01/2018 09:46|Blogg|0 Comments