• Salgskurs i Drammen og Oslo

Hva ønsker kundene fra dagens selgere?

I dagens marked når kunden kontakter deg så kjenner han som oftest allerede mye av det produktet du selger. OG det gjør han også angåene konkurrentens lignende produkt.

Tenk selv hva du gjør når du tenker på å kjøpe noe? Du googler det først. Så sjekker du de øverste resultatene og sammenligner informasjonen, prisene og det som måtte interessere deg.

Hva er det som gjør en forskjell da hvem kunden velger å kontakte? Er det hvor fantastisk dette produktet er? Neeei. Er det hvor flotte tekniske løsninger produktet har? Neeei. Er det hvor flott design produktet har?Neeei.  Er det kun prisen som avgjør da? Neiida. Er det hvor kul annonsen er ? Neiida Hva er det da?

Kunden tenker ganske enkelt: what is there for me? Hva får jeg ut av dette? Hva betyr dette for mitt liv? Det er rett og slett sånn i dag at den som klarer å trigge best på det som kunden FØLER at han vil ha.

Når kunden får følelsen at dette er laget akkurat for meg. Når kunden får følelsen av at du bryr deg og du snakker til hans hjerte. Når kunden føler at du har hatt ham i tankene når du laget annonsen, at den sikter akkurat mot ham og hans behov. Da er du på rett spor.

Da har du fått kundens interesse. Og dette kan du gjøre på mange måter. Vil du vite mer, kom på kurs i Drammen. Her får du en fullpakket kursdag hva du som selger og leder bør ha fokus på i fremtiden.  PÅ dette kurset lærer du hva du skal gjøre for å få kunden til å kjøpe fra akkurat deg og ikke konkurrenten.

Om kunden får forklart alle produktens fortreffelighet, vil det ikke bevege ham. Men når du begynner å snakke til kunden kunden på hans eget språk, vil du når frem til hans ønske om å kjøpe det du har.

Dagens selger selger løsninger og strategier. Han selger det sluttresulatet og løsningen kunden ønsker å ha akkurat NÅR kunden vil ha det.

 

Ønsker du å selge mer i dagens marked, vil du ha kunder som ønsler kontakt hver dag uten mas, ønsker du mer frihet så melder du deg på dette salgskurset i Drammen og blir en selger for dagens marked og ikke for det markedet som var en gang.

Mer informasjon om kurset finner du her.

Kurset kan kjøres bedriftsinternt også for små bedrifter.

Send påmeldingen snarest da vi har begrenset med plass.

Du kan bare glede deg! Dette er gøy, energigivende og skikkelig lærerikt. OG DU VIL GARANTERT ØKE OMSETNINGEN DIN!

2018-01-03T11:02:13+00:00 29/09/2016 13:02|Blogg|0 Comments